03-09-04

Dat is't leven zeker ????

Yep mensen !!
Hoe dikwijls zeggen we tegen onszelf : dat hoort bij 't leven zeker ??:-)
Meermaals herhaal ik het de laatste tijd ... De laatste week ! 'k Weet zelfs niemeer goe wanneer ik nog eventjes wat tijd voor mezelf gehad heb gedurende de week.
En toch vliegen die dagen evenzeer zo vliegenssnel voorbij, zo snel zelfs dat ik op den duur niemeer weet welke dag we zijn ! :-D
Maar als ik weer eventjes tijd heb om tot rust te komen dan spoken gedachten weer als orkanen door mijn oververmoeide hersentjes...ze spoken daar zo erg alsof ze gewoon schreeuwen om een beetje aandacht !!
Klaarblijkelijk is er verbetering in't zicht en komt er na dinsdag eindelijk wat rust in mijn schema ! oefffff !!
Soms nemen we aan dat drukte goe is om je hersentjes op andere gedachten te brengen en om je te bevrijden van bepaalde gedachten... Ben overtuigd...niets is minder waar !
Gedachten die je uit je hoofd probeert te verbannen door alles te doen behalve eraan te denken ..is gewoon onbegonnen werk ! Misschien een tijdelijke oplossing maar ...
Ze steken hun koppieke terug boven wanneer ze ook maar een heel klein sprankeltje zuurstof bespeuren !!
't Is niet echt een mindere periode zulle waar ik inzit ...'t zijn gewoon bedenkingen en ondervindingen van mij...die mij in mijn stillere periode hebben beziggehouden.
Hetgeen ook nog overduidelijk is, en waaraan ik mij soms dooderger, wat ik zou willen doen verdwijnen met een vingerknip....een vaststelling : je verleden blijft je steeds achtervolgen...waakt over je van achter een hoek.
Ja hoor, eigenlijk is het ook over je waken he...want die dingen zijn er ook he, niet alles is negatief daar in die diepte, niet alles is donker.
Maar soms zou ik willen dat de lichtgevende dingen daar genoeg licht zouden geven om alles daar in die diepte te verlichten.
Hebben jullie nooit dat enge gevoel ?
Zomaar vanuit het niets, op een tof aangenaam moment, zelfs op een gelukkig moment, dat er opeens een donkere wolk door je gedachten voorbijwaait...geduwd door een krachtige stormachtige wind...dat een ijskoud gevoel geeft, een ijskoude rilling over je lichaam achterlaat...
Gelukkig heb ik geleerd die recht in de ogen te kijken.....:-)

19:49 Gepost door franca | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

* Ik denk dat je het bij het rechte eind hebt. Ik geloof er ook niet meer aan dat je alles 'wegkrijgt' door ergens anders mee druk te zijn ... Jarenlang kan dat goed gaan ... tot je ineens toch die klap krijgt ...

Gepost door: Free my Soul | 05-09-04

De commentaren zijn gesloten.