10-08-04

Zomermaanden !

Heerlijk toch die warme zonnestralen op mijn gelaat in de vroege ochtend....zachtjes ontwaken en klaar om te genieten van een nieuwe stralende "zonne"dag !
Het geeft toch een heel andere kracht om je dag tegemoet te gaan, het geeft je hopen nieuwe energie, doet je gelaat stralen !
Mijn blogstilte....
Niets ervan heeft te maken met het bloggen zelf ! verre van.... mijn stilte had ik eventjes nodig, had gewoon niet zoveel behoefte aan het schrijven...en schrijven om zomaar iets neer te schrijven is ook niet altijd wat het moet zijn he ! (zoals nu bv ! )
Ga het schrijven zeker niet achterwege laten, hoort gewoon bij mij en is mijn uitlaatklep he...dus van mij zijn jullie nog lang niet af !
Vond het eigenlijk leuk een mail van CMS te ontvangen die zich ongerust begint te maken ...nie nodig sweety ! 'k ben der nog, en springlevender dan ooit tevoren ook !
'k Heb gewoon eventjes al mijn gewoontekes proberen opzij te schuiven en eens een heerlijke zomermaand proberen gewoon te genieten van al het klein, het groot, het groots .....:-)
Misschien ook omdat het zo warm is aan de pc ook ! 'k zweet nu al !
Maar het schrijven neemt niemand mij af ...
Ik verwacht al een heel gedachtenstroom die een van dees opeens doorheen mijn vingers tot watervallen van woorden en zinnen zullen worden omgetoverd...want zoveel dingen houden mij weer bezig, zoveel dingen heb ik weer gezien, geleerd....we leven he !!!

13:32 Gepost door franca | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Nice to see you!!

Gepost door: Free my soul | 11-08-04

groink héhé ik begrijp het volkomenhoor dear Franca! nen mens ozu anders te veel doorbomen op dezelfde thema's en rode draden tot op het laatste vezeltje verslijte niet? herkauwen doen alleen koeien 3 keer niet?
soit...nice to have you back..en wow ik krijg hier een eervolle vermelding?
zeg me niet dat ik de enige ben die aan je gedacht heeft hé!!! verdikke!! héhé ik ben precies minder lomp dat ik dacht!
:)
dikke knuff!
ja mijn eeuwige typefouten..en kunje geloven dat ik het dit keer echt wel herlezen heb!!!! lol:

Gepost door: cms | 13-08-04

De commentaren zijn gesloten.